Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Daniel Wellington horloges

Met zijn casual chique horloges verovert Daniel Wellington met grote snelheid de markt. Modebloggers zijn alvast fan van de NATO-bandjes. En jij?

Switch je horlogebandjes

Daniel Wellington horloges passen dankzij hun verwisselbare horlogebandjes bij elke gelegenheid. Een dagje op het strand? Combineer je short met een NATO-bandje in dezelfde tinten. Italiaans leder past dan weer beter bij een geklede outfit. Welk bandje je ook kiest, het frisse design van de wijzerplaat geeft elke outfit een elegante touch.

Praktische NATO-bandjes

De NATO-armbandjes werden gebruikt door duikers uit de Britse marine. Ze zijn comfortabel, roestvrij en drogen snel. Die veelzijdigheid trok Daniel Wellington door naar hun design. Hij ontwierp bandjes in talloze kleuren en patronen, die dames en heren met een vlotte kledingstijl gegarandeerd aanspreken.

Deze exclusieve collectie mag Jan Maes jou met plezier en trots voorstellen. Kom langs in een van onze winkels en ervaar de elegantie van dit merk zelf. Net zoals bij al onze horloges krijg je er 2 jaar garantie op!