Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Chimento juwelen

  • 1
  • 2
  • 3

Chimento, dat is Italiaans design pur sang. Bij deze exclusieve gouden juwelen vormen vrouwelijk raffinement en sensuele ontwerpen de rode draad.

Goud in de schijnwerpers

De juwelen van Chimento worden gemaakt uit 18-karaat goud. In de collectie vind je niet alleen elegante combinaties van roségoud of geelgoud, maar ook witgoud. Zorgvuldig geselecteerde stenen als briljant, amethist, rookkwarts of citrien sieren de ontwerpen. Stuk voor stuk worden zij met de hand afgewerkt door bekwame goudsmeden, tot in de fijnste details.

Italiaans raffinement in setjes

Chimento verwierf grote bekendheid met originele colliers. Bovendien vind je bij elke ketting een bijpassende armband, ring of oorbellen. Deze setjes worden aangeboden in families, met namen als Bamboo, Infinity, Armillas, Stretch en Cuori. Vooral de harten of cuori zijn zeer gegeerd bij dames. Is er een geschenk dat liefde beter vertaalt? 

Ben je op zoek naar een mooie verlovingsring? Dan vind je bij Chimento vast je gading. De Chimento verlovingsringen zijn vervaardigd uit witgoud en bezet met schitterende briljanten. De perfecte ringen om naar haar hand te vragen dus! 

Met hun geraffineerde ontwerpen weten Chimento juwelen steeds het voortouw te nemen in de modebranche. Bestel bij Jan Maes meteen je juweel, dat wordt geleverd in een prachtige luxedoos. Of bekijk meer gouden sieraden bij BigliHulchi Belluni en J&A