Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Certina horloges

  • 1
  • 2
  • 3

De horloges van Certina zijn op en top Zwitsers, ondanks hun Latijnse naam die verwijst naar zekerheid en standvastigheid. Als ‘official timekeeper of the World Motorcycling Grand Prix’ is dit merk gegeerd bij sportmannen en alomtegenwoordig bij sportevents. Een logische verbintenis, want technologie, precisie en volharding zijn even belangrijk in rally’s als in de ateliers van dit topmerk.

Dubbel en dik verzekerd

Met Certina ga je voor ‘Double Security’. Al hun horloges met het DS-label zijn bestand tegen extreme druk of schokken. Ze zijn waterdicht tot op 100 m, soms zelfs tot 200 m en meer, en zijn uitgerust met een krasbestendig saffierglas. Dat maakt deze Certina horloges meer dan geschikt voor outdoor bezigheden als rotsklimmen of duiken.

Keuze te over in de collectie: DS Eagle, DS Podium, DS Action, of de klassiekere DS Caimano. Ook de DS 1 Automatic is een topper. Aan de achterzijde van deze DS Certina horloges vind je trouwens steevast een schildpad, door zijn lange levensduur hét teken van duurzaamheid.

Eens verkocht…

Certina maakt sinds 1983 deel uit van ‘The Swatch Group’, de grootste en meest succesvolle uurwerkfabrikant ter wereld. Het veroverde er zijn plaatsje naast gerenommeerde merken als Swatch, Longines, Rado, Balmain Swiss Watches , Tissot, Calvin Klein en Flik Flak.

Sportieve dames en heren, shop meteen online of ontdek deze uurwerken uit edelstaal of titanium in onze winkels. Je krijgt er 2 jaar garantie op. Eens je gewend bent aan de staalharde kwaliteit van Certina, ben je fan voor het leven. 

Je kan onze verkooppunten ook terugvinden op de officiële webshop van Certina