Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Casio horloges

  • 1
  • 2
  • 3

Casio horloges staan bekend om hun intelligente functies en innovatieve bediening. Deze uurwerken spelen in op jouw behoeften en bieden je werkelijk iets nieuws.

Nieuw, nuttig, nauwkeurig

Het Japanse merk Casio maakt jou het leven steeds gemakkelijker. Dat doen ze niet alleen met rekenmachines en dataprojectoren, maar ook met vernuftige horloges. Centraal in de collectie staat vooruitgang. Harder, beter, sneller, sterker. Als er één afdeling productieontwikkeling altijd op volle toeren draait, is het wel die van Casio! Met als resultaat: creatieve designs die de nieuwste technologieën integreren, radiogestuurde uurwerken die wereldwijd de exacte lokale tijd weergeven en de schokbestendige G-Shock op zonne-energie

Pro Trek: Meer dan tijdmeting

In onze Jan Maes-shop te Sint-Niklaas vind je ook de nieuwe serie Pro Trek. Deze Casio horloges vertellen je meer dan enkel het uur. Bij al je hiking-avonturen zijn ze zelfs een echte partner. Ze geven je informatie over de luchtdruk en meten ook op welke hoogte je je bevindt. Ook praktisch: het ingebouwde kompas houdt je op de goede weg.

Ontdek ook onze andere topmerken van horloges.