Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Calvin Klein horloges

Calvin Klein is het merk dat altijd weet te verrassen met zijn eigenzinnige horloges zonder franjes. Hun elegante design en rake accenten veroveren de harten van zelfbewuste dames én heren. Elk jaar opnieuw. Sinds 2017 is topdesigner én Belg Raf Simons het creatieve hoofd van het bedrijf. Onder zijn invloed wist het merk zijn populariteit enorm te vergroten, waardoor elk Calvin Klein item een ware musthave is!

Piekfijn minimalisme

Deze tophorloges worden ontworpen door het Amerikaanse modehuis Calvin Klein, maar gefabriceerd met Zwitserse knowhow. Zo combineren ze een verfijnd en minimalistisch ontwerp met een hoogkwalitatief binnenwerk, voorzien van het ‘Swiss Made’ label. Over een geslaagde match gesproken! Op deze piekfijne horloges krijg je bovendien 2 jaar garantie.

Een must voor trendsetters

De collectie van Calvin Klein is voortdurend in beweging. Jaarlijks komen er maar liefst een 8-tal lijnen bij. En dat in verschillende families met inspirerende namen als senses, lively of minimal. De horloges zijn gemaakt uit edelstaal, soms afgewerkt met een coating in goudkleur of rosé. In zo’n uitgebreid en eigentijds assortiment vindt elke fashionliefhebber een horloge naar zijn hart! Wist je trouwens dat Calvin Klein ook altijd bijpassende juwelen bij de horloges heeft? Neem snel een kijkje! 

Meer elegante horloges vind je bij Armani en Esprit. Shop meteen online! Of kom eens polsen naar onze collectie in een van onze winkels