Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Juwelen van Calvin Klein

  • 1
  • 2
  • 3

Calvin Klein slaagt er als geen ander in om fashion en tijdloosheid te verenigen in smaakvolle juwelen. Een inventief, geometrisch design maakt elk sieraad tot een blijver. CK juwelen zijn dan ook nooit gedateerd. En altijd een investering in stijl.

Duurzame juwelen

Alle Calvin Klein juwelen worden gemaakt uit edelstaal en krijgen vaak een kleuraccent in rosé of geelgoud, aangebracht met een duurzame pvd coating. Ook hoogkwalitatief wit en zwart zirkonium wordt in de creaties verwerkt. Dankzij deze materiaalkeuze veroverden Calvin Klein juwelen een unieke plaats in de branche.

Investeer in stijl 

Calvin Klein brengt juwelen voor dames en heren op de markt. En lanceert jaarlijks 2 tot 4 nieuwe lijnen, die Juwelier Jan Maes voor jou op de voet volgt en aanbiedt, zowel online als in onze winkel in het Waasland Shopping Center. Wist je trouwens dat Calvin Klein zijn nieuwste juwelen steevast afstemt op zijn uurwerkencollectie? Zo is jouw halsketting of ring steeds assorti met je horloge. Leuk, niet?

En nog leuker: de keuze voor staal maakt juwelen van Calvin Klein erg betaalbaar. De prijzen situeren zich tussen de € 50 en € 150. Shop meteen online! Of struin verder in ons assortiment juwelen