Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Buddha to Buddha armbanden

  • 1
  • 2
  • 3

Het inspirerende verhaal van Buddha to Buddha begint in 1997, bij armbanden. En hoewel het merk ondertussen ook andere juwelen, horloges en zelfs kledij ontwerpt, blijven de iconische en uniseks armbanden de pronkstukken uit de collectie.

Unieke stukken uit Bali

Buddha to Buddha armbanden worden gemaakt uit hoogkwalitatief zilver, soms in combinatie met leder. Ze krijgen geen coating en behouden zo hun typische witte kleur. De juwelen worden ontworpen in Amsterdam, maar handgemaakt in Bali, een land dat een lange traditie van zilversmeden kent. Geduldige en stabiele handen smeden er schakeltje per schakeltje met het grootste respect voor het materiaal.

Oost en West verenigd

Geslacht, ras, leeftijd of religie – het speelt geen enkele rol in de ontwerpen van Buddha to Buddha. De armbanden en juwelen zijn dan ook geïnspireerd door de boeddhistische levensvisie, waarin bewustzijn en toewijding centraal staan.

Elk juweel van Buddha to Buddha is handgemaakt en dus uniek. Ons assortiment is dan ook afhankelijk van de productie in Bali. Houd onze webshop in het oog en bestel onmiddellijk het juweel dat jou aanspreekt.