Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Juwelen Bronzallure

  • 1
  • 2
  • 3

De Italiaanse juwelen van Bronzallure roepen een zuiderse sfeer op. Met speelsheid, pit en stijl, véél stijl. Wie graag ongedwongen chic door het leven gaat, voelt zich gegarandeerd aangesproken door deze levendige collectie.

Italiaanse flair

Het spontane design en het eclectische karakter maken Bronzallure juwelen op en top Italiaans. Met hun spontane uitstraling vullen ze jouw persoonlijke smaak goed aan. Alle juwelen zijn gemaakt uit een unieke bronzen legering en gedoopt in 18-karaats roségoud. Kleurrijke natuur- en halfedelstenen zorgen voor fleurige accenten.

30 jaar ervaring

Bronzallure ontsprong in 2011 uit Milor Spa, een Milanees bedrijf dat al 3 decennia juwelen creëert. En met succes, want Milor Spa staat bekend als een van de wereldleiders op dat vlak. Al snel werkte ook het dochterbedrijf zich op tot de top van de internationale markt.

Fan van deze informele en toch stijlvolle look? Bestel je sieraad dan meteen online of kom langs in een van onze winkels in het Waasland Shopping Center. Bekijk ook andere leuke damesjuwelen