Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Boss Watches

Kwaliteit, eigentijdse elegantie en verfijnde smaak

Het Duitse horlogemerk Boss Watches is al lang geen onbekende meer. Dankzij een succesvolle kleding- en schoenenlijn staat het merk stevig gepositioneerd. De Boss Watches horloges bevatten dan ook alle goede kwaliteiten van de andere collecties: kwaliteit, elegantie, aandacht voor detail, eigentijdse designs, verfijnde smaak,  de beste materialen en de meest betrouwbare productiemethoden. Deze horloges zijn ontwikkeld voor mannen met gevoel voor stijl. Er zijn sportieve en waterdichte horloges die uit robuust roestvrij staal werden vervaardigd, maar u vindt ook klassiekere pilotenhorloges in leder terug in de collectie. Verder kunt u kiezen tussen een ronde, vierkante of rechthoekige wijzerplaat met Romeinse of Arabische cijfers. Voor ieder wat wils! 

Sterke materialen voor een sterk merk

De strakke en elegante horloges van  Boss Watches zijn quartz horloges en hebben mineraalglas. De materialen die gebruikt worden zijn roestvrij staal voor de kasten en leder, staal of rubber voor de banden. De binnenwerken zijn Japans. 

Bij Jan Maes bieden wij jou de herenhorloges van Hugo Boss aan. Neem gerust ook een kijkje naar de collectie van Hugo, het sportieve broertje qua design van Boss Watches. Zoek je andere gelijkaardige merken, dan vind je vast en zeker je gading bij Tommy Hilfiger, Police of Rodania. Op al onze horloges geldt een garantie van twee jaar.