Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Bigli juwelen

  • 1
  • 2
  • 3

Maak het leven (en jezelf) mooier

De designers achter het merk Bigli zijn Laurence Aerens en Thierry Spitaels. Met hun juwelen willen ze hun positieve energie doorgeven aan jou. Energie (en juwelen) om het leven mooier te maken! Met goud, diamanten en edelestenen en felle kleuren, creëren ze een breed scala aan collecties. Een repertoire van juwelen waar vrouwen zo veel meer uit halen: de vreugde van helemaal jezelf zijn. In een jeans of een avondjurk.

Tijdloos moderne juwelen

Sinds 1998 werken Laurence Aerens en Thierry Spitaels nauw samen om hun visie op juwelen waar te maken en te perfectioneren. Ze delen niet alleen hun leven, maar ook hun inspiratiebron. En dat is zonder twijfel waarom de juwelen van Bigli zo’n succes geworden zijn. Het koppel droomt, verbeeldt en ontwerpt ieder juweel samen, onder het motto van tijdloze moderniteit.

Het is hun doel om juwelen te maken die niet alleen verfijnd, maar ook comfortabel zijn. Juwelen die meeleven met de trends, maar die de trends ook zullen overleven. Op die manier kan jij je Bigli juwelen blijven dragen en je eigen verzameling altijd nog aanvullen met een bijpassende ring, hanger of oorringen. Mixen of matchen, het kan allemaal. Vandaag en morgen.

Wil je de juwelen van Bigli graag in een van onze winkels komen passen? Kom dan gerust een keertje langs! Snuister ook eens tussen onze andere juwelenmerken