Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

AuroDesign trouwringen: endless love

  • 1
  • 2
  • 3

Kies uit de collectie of ontwerp je eigen ringen

AuroDesign smeedt Belgische trouwringen met eindeloze creativiteit en liefdevol vakmanschap. Hier vind je de ringen die jullie op het lijf geschreven staan. Kies uit een vaste collectie of laat je ringen à la carte maken. Extra diamanten of variaties op bestaande modellen? Bijna alles is mogelijk. De collectie bevat ringen in klassiek geel goud, witgoud en rosé goud. Vaak zie je ook moderne combinaties met titanium, palladium en staal. Kies jullie perfecte trouwringen online of kom passen in een van onze twee winkels.

Belgisch vakmanschap & creativiteit

De trouwringen van AuroDesign worden ontworpen en gesmeed in een eigen goudsmederij in Antwerpen. Hun unieke karakter danken ze aan de eindeloze creativiteit en liefdevolle vaardigheid die het merk telkens weer aan de dag legt. Met de grootste precisie wordt iedere diamant met de hand gezet. Pas na een minutieuze controle vertrekken je afgewerkte trouwringen naar de juwelier. Alle gebruikte materialen zijn streng gekeurd en de diamanten zijn gegarandeerd eerlijke ‘natural diamond’.

Je trouwringen altijd met echtheidscertificaat

Voor elk van zijn trouwringen voorziet AuroDesign een echtheidscertificaat. De gouden ringen zijn gesmeed in 18 karaat (standaard), maar zijn op jouw vraag ook verkrijgbaar in 14 of 9 karaat.

Ontdek ook de andere ringen en juwelenmerken in het assortiment van Jan Maes.