Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Armani uurwerken

De kracht van het klassieke

Armani is synoniem aan stijl. Al 30 jaar lang creëert het merk kleding en accessoires die hun dragers een onmiskenbare elegantie meegeven. En dat geldt zeker voor hun gesofisticeerde uurwerken. De horloges van Armani passen rond een doelgerichte pols die gelooft in de kracht van het klassieke, het ongecompliceerde.

Armani is altijd elegantie

Armani is zo’n merk dat altijd gedragen kan worden. De uurwerken zijn tijdloos, klassiek, gekleed en elegant. Op formele gelegenheden of in je vrije tijd, overal voegen ze elegantie toe aan je voorkomen.

Duurzame uurwerken

De uurwerken van Armani worden hoofdzakelijk uit staal vervaardigd. Af en toe zie je in de collectie ook een verguld, geel of rosé exemplaar. Daarnaast biedt Armani met de Ceramica collectie exclusievere horloges, die dan ook iets hoger gepositioneerd zijn qua prijs. Op het mechanische binnenwerk (meestal van Japanse makelij) biedt Armani 2 jaar garantie.

Ieder seizoen brengt Armani nieuwe uurwerken op de markt. Kom ze gerust eens passen in een van onze winkels, in Wijnegem of Sint-Niklaas