Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Amici vriendschaps- en trouwringen

  • 1
  • 2
  • 3

Met hun ronde en oneindige vorm staan ringen voor eeuwigheid. Bestaat er een beter symbool om liefde, vriendschap of dankbaarheid te bekrachtigen? Het Belgische merk Amici vindt alvast van niet en biedt jou een eigentijdse collectie vriendschaps- en trouwringen aan.

Trouwringen voor elk budget

De ontwerpers van Amici lanceren hun ringen onder de noemer relatie- en emotieringen. Met een eigentijdse look en feel brengen ze traditionele trouwringen naar het heden. De ringen zijn beschikbaar in verschillende materialen, van titanium tot goud. In deze collectie vind je dus gegarandeerd een ring voor jouw smaak én budget.

Perfecte afwerking

Bij alle Amici trouwringen wordt het productieproces streng gecontroleerd. Eerst wordt het edelstaal, titanium, zilver of goud zorgvuldig geselecteerd en verwerkt in een evenwichtige legering. Dan worden de ringen met vakmanschap in de juiste maat vervaardigd en kunnen, afhankelijk van het model, stenen ingezet worden. In de zilveren ringen komen schitterende zirkonen. De gouden of stalen ringen worden ingezet met diamant, de meest verfijnde edelsteen.

Bekijk al onze trouwringen