Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Al Coro juwelen

“Jewellery doesn’t show what you have, but who you are”. Onder dit motto creëert Al Coro sensuele juwelen die doen denken aan zwoele zomeravonden. Met zon en maan, harmonisch naast elkaar. Voel de Italiaanse “gioia di vivere” in deze exclusieve sieraden!

Trefzekere schoonheid

Al Coro verleidt dames met 18-karaats wit- of rosékleurig goud. Maar ook en vooral met schitterende briljanten. Niet alleen witte diamant siert de juwelen, maar ook zwarte en bruine exemplaren die exclusiviteit ademen. Ook zorgvuldig geselecteerde edelstenen als rookkwarts, roze kwarts, maansteen, topaas en amethist worden in de elegante creaties verwerkt.

Zuiver als de maan

De inspiratie voor Al Coro juwelen? Dat is de levensvreugde van de zon, maar vooral de elegantie van de maan. Aan haar is de romantische Mezzaluna collectie opgedragen. En ook het mysterieuze charisma van Gioia doet aan dit hemellichaam denken. Andere bekende families zijn Serenata en  Amori.

Amici by Al Coro

De lijn Amici by Al Coro bestaat uit tal van aanschuifringen. Je begint bij één en voegt bij elke speciale gelegenheid een ring toe, totdat je alle verschillende briljanten en edelstenen naar hartenlust kunt combineren. Ook hangers voor oorringen en colliers vind je in dit vernieuwende concept.

De glamoureuze juwelen van Al Coro worden in setjes aangeboden. Combineer je ketting met een bijbehorende ring of armband en ga voor stijlvolle zelfzekerheid. Bestel je Italiaanse sieraad online of kom langs in Jan Maes in het Waasland Shopping Center