Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Trouwringen bij juwelier Jan Maes (Sint-Niklaas & Wijnegem & Oostende)

  • 1
  • 2
  • 3

Heb je trouwplannen? Dan is de zoektocht naar de ringen een van de belangrijkste en leukste stappen. Juwelier Jan Maes biedt je een zeer uitgebreide collectie verlovingsringen, trouwringen en relatieringen. Je kiest uit meer dan 350 ringen in goud, titanium, palladium, staal of zilver. Kom ze passen in hun werkelijke uitvoering (geen dummy sets!) in onze winkels in Sint-Niklaas, Wijnegem of Oostende. Heb je gekozen? Dan leveren we je ringen vaak al na 1 week. Je krijgt ook gratis voordelen. Ontdek ze hieronder.

Van maart tot mei loopt er altijd een trouwringactie. Profiteer ervan!

Snelle levering & gratis voordelen

Juwelier Jan Maes werkt samen met een Belgische trouwringenfabrikant voor de trouwringen van de merken Amici, AuroDesign, Memoire, Tessina en Traditions. Daarom kunnen we heel snel je ringen leveren, meestal al na 1 week. Een extra troef: tijdens de eerste 6 maanden kan je je ring nog gratis op maat laten zetten!

Voor ringen van de merken AuroDesign, Memoire, Tessina en Traditions krijg je ook nog eens

  • een gratis diefstalverzekering van 3 jaar voor de palladium en 18 kt gouden ringen (tot max. 250 euro per ring).
  • Een gratis lasergravure in geschrift naar keuze in beide ringen

De belangrijkste merken van trouwringen

AuroDesign biedt ringen in geel goud, witgoud of roségoud (18, 14 of 9 karaat) met echtheidscertificaat. Ze maken ook ontwerpen in titanium, palladium en staal. De damesring is standaard 1 mm smaller dan de herenring, maar je kan ook kiezen voor ringen die even breed zijn. Je ringen personaliseren? Dat kan met extra (gegarandeerd eerlijke) diamanten of variaties op bestaande modellen.

Traditions maakt nog de echte, traditionele trouwringen. Eenvoudig effen goud, maar toch veel verschillende modellen met af en toe een diamantje.

Memoire laat je toe om je trouwringen te blijven ‘upgraden’. Een uniek concept! Laat elke jaar een briljantje bijplaatsen of ruil je ring in voor een compleet ander model.

Liever een zilveren of stalen ring? Kies dan voor Tresor, Viventy of Amici.

Verlovingsringen, voor ieders smaak

Ben je op zoek naar een verlovingsring om het hand van je geliefde te vragen? Dan kan je zeker en vast terecht bij onze merken van trouwringen. Maar daarnaast hebben wij ook andere merken die in hun collectie schitterende verlovingsringen hebben. Zo kun je voor (wit)gouden ringen terecht bij Chimento, Hulchi Belluni of bij de uitgebreide collectie van J&A.  Kom gerust eens langs om onze volledige collectie van verlovingsringen te bekijken! 

Heb je nog een vraag? Wil graag advies? Contacteer ons of kom langs in onze winkels in Waasland ShoppingWijnegem Shop.Eat.Enjoy of Oostende

TIP! Op zoek naar een mooie wagen om jouw speciale dag nog unieker te maken? Neem dan eens een kijkje op Jouwtrouwauto.nl