Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Kettingen voor mannen

Goud, zilver of staal: in de shops van Jan Maes vind je een ruime keuze aan kettingen voor mannen. Voor een heer mag een halsketting ietwat dikker zijn. Een bijpassende hanger geeft een persoonlijke touch. Vraag naar onze 18 karaat gouden kettingen in de winkel of kies je ketting online.

Zilveren kettingen voor mannen

Ben je aan het shoppen voor een zilveren ketting, dan springen 2 merken in het oog: Tresor en Thomas Sabo. Het romantische Tresor staat bekend om zijn typische breekhartjes en plaatjes met de tekst ‘I love you’. Je kan ook een persoonlijke boodschap in een plaatje laten graveren. Thomas Sabo is dan weer stoer en expressief met iconische tijgers, dolken en doodshoofden.

Kettingen uit staal & andere materialen

Enkele merken kiezen resoluut voor staal, leder of een ander materiaal in hun kettingen voor mannen. Diesel en Fossil maken nonchalante, ruwere kettingen. Daartegenover staat het geraffineerde Armani. Heel betaalbaar zijn Lotus Style en Phebus for him. Lotus durft ook werken met rubber, carbon en leder. Phebus ontwerpt typische stalen schakelarmbanden