Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Juwelen voor mannen

  • 1
  • 2
  • 3

Elegant, klassiek of hip, wat je stijl ook is, bij Jan Maes vind je zeker een sieraad dat jouw outfit vervolmaakt. Naast een uitgebreide collectie herenuurwerken, bieden we ook een ruime keuze aan juwelen voor mannen. De toppers hier zijn ringen en armbanden, maar ook kettingen met hanger en oorbellen worden regelmatig gedragen.

Koop je juwelen makkelijk online of spring eens binnen in onze winkels. Daar staat ons team je bij met het juiste advies!

Stalen juwelen voor mannen

Staal is het materiaal bij uitstek voor mannenjuwelen. Vaak wordt het gecombineerd met bruin of zwart leder. De prijzen zijn niet al te hoog, wat je toelaat om je af en toe iets nieuws aan te schaffen. 

Neem bijvoorbeeld de collectie van Armani. Deze elegante collectie voor mannen is herkenbaar aan zijn typische logo. Je kan makkelijk armbanden, ringen en kettingen combineren. 

Zilveren juwelen voor mannen

Het paradepaardje binnen de zilveren juwelen is Buddha to Buddha, het merk bij uitstek voor mannen. Het belangrijkste onderdeel van deze collectie zijn de unieke armbanden, stuk voor stuk handgemaakt in Bali.

Gouden juwelen voor mannen

Ringen spelen een hoofdrol in ons assortiment gouden juwelen voor mannen. De Belgische merken AuroDesign, Traditions en Mémoire bieden je hierin een ruime keuze. Leuk is dat de prijs voor grotere maten hier niet hoger ligt dan die voor kleine maten. De levertermijn is bovendien slechts één week! 

Shop hier: Ringen | Armbanden | Kettingen met hangers | Hangers | Halskettingen en colliers | Accessoires 

Je kan al je zilveren en gouden juwelen voor mannen makkelijk online shoppen bij Jan Maes. Je verzending in de Benelux is gratis vanaf een bestelling van 60 euro. Vragen? Stuur ons een berichtje of bekijk onze meest gestelde vragen. Liever eerst passen? Kom je nieuwe sieraad uitkiezen in onze winkels in Waasland ShoppingWijnegem Shop.Eat.Enjoy of Oostende. Onze collega’s helpen je graag verder!