Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Sieraden: complete setjes

  • 1
  • 2
  • 3

Een volledig setje van sieraden, met oorbellen, collier, armband en ring. Wie droomt er niet van? Wanneer je een juweel koopt of krijgt, heb je er altijd graag een passend ander juweel bij. Enkele van onze juwelenmerken zijn gespecialiseerd in setjes. Bekijk ze online of kom eens langs in onze winkels!

Setjes gouden sieraden

Een juwelenontwerper zal bijna altijd een volledig setje sieraden ontwerpen. Neem nu de Al Coro Collectie. Deze kent een prachtig eigentijds design en verwerkt veelal 18 karaat rosé goud, maar ook witgoud en geelgoud. De meeste Al Coro juwelen zijn bezet met witte of bruine brilanten, maar ook met mooie kleurstenen zoals kwarts, amethist of topaas.

Ander goudcollecties bieden ook tal van setjes aan. Denk maar aan Innocence, Hulchi Belluni, Nona Goud en J&A.

Setjes zilveren sieraden

Bij elk paar oorbellen van Diamonfire vind je een bijpassende ring en hanger. Soms kan je er ook een armband bij krijgen. Ga bijvoorbeeld voor een setje van blauwe saffier of roze zirkonium. De jongste en meeste frisse zilveren sieraden zie je bij Nona Zilver.

Setjes stalen sieraden

Er zijn heel wat merken die met het hippe, betaalbare staal werken. Zo is er Xen en Calvin Klein met hun zeer strakke lijnen die afgewisseld worden met kleurrijke ontwerpen. Een budgetvriendelijke collectie is Phebus for her, met setjes van armband, ring en oorringen.

Zoek je iets aparts? Ontdek dan de sieraden van Armani. Deze juwelen zijn heel trendy in hun accenten, maar blijven op hun eigen manier ook stijlvol en tijdloos.