Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Ringen bij juwelier Jan Maes

  • 1
  • 2
  • 3

Juwelier Jan Maes is trots op zijn zeer uitgebreide collectie ringen, die je online kan kopen in de webshop of in onze 3 winkels. Een ring siert je hand en geeft je meteen een elegantere uitstraling. Ga je voor een enkele subtiele ring of combineer je verschillende opvallende ringen? Het kan allemaal, in jouw stijl.

Ontdek ook onze trouwringen en onze ringen voor heren.

Gouden ringen

Binnen zijn verzameling juwelenmerken biedt juwelier Jan Maes een aantal kostbare goudcollecties aan. Gouden ringen worden vaak bezet met sierlijke briljant of kleurstenen. Kijk zeker eens bij de merken Bigli en Al Coro. Goud hoeft niet per se klassiek geelkleurig te zijn. Koeler witgoud of trendy roségoud harmoniëren met verschillende huidtypes.

Zilveren ringen

Iets prijsvriendelijker, maar ook erg duurzaam, is zilver. Met zilver kan je bovendien voor meer uitgesproken vormen en kleuren gaan. Kies bij juwelier Jan Maes uit tal van klassieke en verrassende zilveren ringen. De steentjes zijn hier meestal zirkonen of swarovski. Zilver kan ook gedoreerd worden met geel goud of roségoud. Neem eens een kijkje bij de collecties van Nona Zilver, Orage Silver, Pandora en Naiomy.

Stalen ringen

Staal heeft meestal zijn typische staal look, maar kan ook mat, blinkend of geborsteld zijn. Uitzonderlijk zie je ook black steel, zoals bij Amici. Staal is harder dan zilver en minder smeedbaar. Daarom zijn de ontwerpen vaak erg strak. Vaak worden er diamanten of kwarts in het staal gezet, zoals in de collecties van  Amici en Xen.

Fantasieringen

Echte trendy ringen bestaan vaak uit gewoon metaal en met een laagje geelgoud, zilver of roségoud.  Vaak zijn ze bezet met swarovski. Sterkmakers zijn bijvoorbeeld Michael Kors, Guess Juwelen en Bronzallure. Trends veranderen snel en de prijsjes van deze producten zijn dan ook iets kleiner. Aan deze ringen van juwelier Jan Maes kunnen alle fashionista's hun hartje ophalen.