Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Gouden, zilveren & leren armbanden bij juwelier Jan Maes

  • 1
  • 2
  • 3

Gouden armbanden van de absolute topkwaliteit, leuke zilveren armbanden of toffe leren armbanden? Alles om je polsen te sieren vind je bij juwelier Jan Maes. Shop meteen online of kom eens langs! Je vindt onze winkels in het shopping center van Wijnegem en het Waasland.

Gouden armbanden

Hou je van goud, ontdek dan zeker het merk Nobless Prestige Pure. Hun gouden armbanden zijn getypeerd door de schakels. Vaak zie je een originele combinatie van grote en kleine schakels, in witgoud, geel goud of zelfs rosé goud. Voor elke gouden armband is er ook een gepast collier.

Hulchi Belluni komt op de markt met speelse gouden armbanden. Het zijn bovendien handige rekarmbanden zonder sluiting! Meestal zijn ze bezet met briljantjes en hebben ze speelse accenten, zoals beweegbare steentjes.

Zilveren armbanden

Fashionable Silver vervaardigt rekarmbandjes met bolletjes en klassiekere esclaves of slavenarmbanden. Ook heel populair zijn hun verrassende armbanden met magneetsluiting. Voor een beperkt budget kan je je enkele armbandjes aanschaffen. Combineer naar hartenlust!

Lederen armbanden

Voor het merk Xen mag het iets stoerder zijn, maar toch ook kleurrijk. Draai deze lederen armbanden om je pols en combineer ze met zilveren of gouden armbanden