Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Schrijfgerei

Montblanc is een Duits bedrijf voor luxeaccessoires. Ze zijn meester in prachtig vervaardigde lederen producten, Zwitserse horloges en kostbare schrijfinstrumenten.

“Fabrikanten van eersteklas goud en vulpennen”

Het verhaal van Montblanc begon met een zelfzekere claim voor zichzelf: “Fabrikanten van eersteklas goud en vulpennen” en de creatie van de legendarische Meisterstück-vulpen in 1924. Het ontwerp groeide uit tot een waar icoon en staat vandaag de dag tussen een verscheidenheid aan pennencollecties en complementerende collecties lederwaren en andere accessoires.

Montblanc is exclusiviteit ten top. Het merk ontwikkelde zich doorheen de jaren tot een statussymbool en is wereldwijd geliefd door verzamelaars, hoog aangeschreven profielen en zakenmannen en - vrouwen. Het Montblanc-sterembleem als merklogo en handelsmerk vertegenwoordigt de met sneeuw bedekte toppen van de hoogste berg in Europa, de Mont Blanc, en symboliseert de toewijding van het merk aan de hoogste kwaliteit en het beste Europese vakmanschap.

Van de eerste Meisterstück tot gelimiteerde en speciale edities tot met juwelen getooide edities, de Montblanc pen is een musthave voor de schrijffanaat. Montblanc is “the art of writing”.